Klovn

Klovn

Klovn - Season 4 Episodes

Klovn S4E1
Episode 1

Unge hjerter

Frank brillerer med sin viden om tolvfingertarmen. Casper siger ja til at stille op som dj ved et støttearrangement for Amnesty International, og Mia er optaget af at få nye stauder til haven. Samtidig får en flok unge studiner sat griller i hovedet på Frank og Casper, og de kommer ud i en begivenhedsrig leg med flirt, løgn og stomi-poser.

Klovn S4E2
Episode 2

Hjem til far

Frank og Casper er på besøg i Franks barndomshjem. Der er skønt på landet, og de får købt den motorcykel med sidevogn, som Mia altid har ønsket sig. Men i løbet af ganske kort tid befinder Frank og Casper sig i et inferno af beskyldninger, der rummer historier om storke, et bordel og et venskab med en pædofil.

Klovn S4E3
Episode 3

Sankt hans

Frank skal fejre Sankt Hans hos sine svigerforældre, der længe har haft Frank mistænkt for at være skyld i Mias barnløshed. Alt starter fint, men inden længe er Frank skyld i en familietragedie, der involverer svigermors brudekjole, andengradsforbrænding, prut-bakterier og en æresport.

Klovn S4E4
Episode 4

Bornholm

Casper, Frank, Mia og Iben er på Bornholm. De vil købe et hus, men skal først de godkendes af ejeren. De forsøger alle at gøre et godt indtryk. Frank mener, pigerne skal flirte med ejeren, Frank selv ville vise nosser, hvis det var det, der skulle til. Men han får problemer med en pose frosne rejer, et maveonde og en mindehøjtidelighed for den danske modstandsbevægelse.

Klovn S4E5
Episode 5

Aben Ditmark

Frank og Casper har besluttet at sponsorere aben Ditmark i zoo. Casper presser sig til flere privilegier end sponsorer normalt har. Og en aften i byen løber det hele af med dem, og de ender i zoo med to piger. Det giver Frank og Casper problemer med en abesluse, et par pigetrusser og en rasende revisor.

Klovn S4E6
Episode 6

Jarlens Død

Frank og Casper er ude og bowle med Jarl Friis-Mikkelsen. Situationen udvikler sig, og senere mødes de tre igen til en sørgelig begivenhed, hvor Michael Meyerheim holder tale. Samtidig bliver et menneske, som står tæt på Frank, meget overraskende taget for butikstyveri. En episode, som igen medfører, at Frank får et kontrovers med TV 2-nyhedsreporter Poul Erik Skammelsen.

Klovn S4E7
Episode 7

Piverts Polterabend

Pivert og Bodil skal giftes. Frank og Casper er inviteret. Casper mener, han har lavet velgørenhedsarbejde nok i år og takker derfor nej til invitationen. Men en ung pige kommer imellem og pludselig er Frank og Casper involveret i en polterabend, hvor Pivert iført bryster sælger kys på strøget, og Casper pga. rod i sin blodtype-diæt går amok.

Klovn S4E8
Episode 8

Hejsan Sverige

Frank og Casper har inviteret Lars Hjortshøj med ind i deres firma. De skal på 'ryste-sammen-tur' til Sverige. Sverige byder på dejlige piger, fisk i søen og bål om aftenen. Men Lars kommer galt afsted med en svensk 'flicka' og inden længe er de tre på flugt i de svenske skove, med den svenske ungdom efter sig.

Klovn S4E9
Episode 9

Tango for tre

Frank og Casper går til celebrity-karate sammen med Jimmy Jørgensen, Alexander Kølpin og Jan Gintberg. Peter Gantzler træner holdet og kræver kæft, trit og retning. Den slags er slet ikke Franks kop te. Samtidig opstår der problemer med Michaels Laudrups ene fod, og historien ender med sydlandsk erotik, løgn og et etisk dilemma.

Klovn S4E10
Episode 10

Ups

Casper bliver castet af Vibeke Windeløv til at spille kaptajn Haddock i en stor amerikansk film. Kysserier i en cykeltaxa, overnatning i et fremmed hjem og afvaskninger med en vådserviet bringer Mia og Franks forhold i fare, og Mia vil have ordnet vandlåsen. Casper møder for første gang sin ukendte halvbror, og på særlig vis får han og vandlåsen indflydelse på Caspers karriere i USA.

Top TV Shows